ROUTE LİPSTİCK

ROUTE LİPSTİCK

21 Şubat 2013 Perşembe

GKSE SON GELİŞMELER

Merhaba arkadaşlar,öncelikle bir süredir bloguma post eklemediğim için bana mail atıp merak eden arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum,blogumu yalnız bıraktığım için de özür diliyorum..Biraz olsun beni tanıyanlar vakitsizliğimden  ettiğim şikayetime tanık olmuşlardır,neyse ki Genç Kız Sığınma Evi için az çok ucundan bir şeyler yakalayabildim ve paylaştım.

Malumunuz eşyalar toplandı,hala aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımız var,
ve bu güzel gelişmeler devam etmekte..

İzmir'de buluşmak için bilerek zamanı uzattık aslında daha da duyulsun diye,İstanbuldan ben kendim göndereceğim diyen oldu,Ankara'da arkadaşlarımız toplanıyor..

Eminim bizim bilmediğimiz kişiler de bir yerlerde bi duyuru yaparak dahi yardım ediyordur,seviyorum hepsini,hepinizi..

Bugün sevgili Edayı(Kermit Alemlerde) aradım ulaşamadım,ardından Makyajlı Haller Handeyi aradım ve kendisine ben kendi kargomu göndersem hatta gönderebilenler göndersin ama haftaya gelecekler de var şimdilik gönderceklerimizi bekletmesek mi dedim,hak verdi..Buluşmaya gelmek isteyip gelemeyecek 5 kişi vardı bu hafta,Edanın fikrini almadan hareket ettim ama Hande destek olunca  Edacığımın da hak vereceğini düşündüm..

Zaten kendisi(eda) Bodrumu öyle bir organize etti ki bu haftasonu oradan gönderilecekleri kargoya verecekti..

Blog aleminden İzmirde sevgili Gonca(Gezgin Portakal) ve Aysel (Aycelce hayat), Merve(Makyaj Fırçam), Sevgili Çağla Atalay da umarım aynı fikirdedir..

Bu buluşma yine gerçekleşecek arkadaşlar ancak gönderelim yarın oburgun ki,pzt arkadaslarımız'a ulaşsın diyorum ve ben yarın musaıt oldugumdan kargomu gonderecegım.(Yakın cevremden arkadaslarımınkiyle beraber)..

Uğur hanım bugün facebooktaki genç kız sıgınma evi sayfasında kızlar kargoları beklıyor,bana sorup duruyorlar demesi son nokta oldu..

Devrik cümlelerim için af..Haftaya yine buluşma için bu konu gündemde unutmayın..Bir sorusu veya SORUNU olan varsa, kendi adını kullanarak yorum yapmak istemez ise de bana mail atsın,ifşa etmem(Diğer kızlarla dedikodusunu yaparım kötü niyetli ise ama nette paylaşmam)..

Sevgilerimle..

11 yorum:

  1. Dedikodusunu yapacağımız kesin :) Canım, ben sorun olacağını düşünmüyorum. Bugün değil ama ben de yarın kargomu vereceğim. Pazartesi ellerinde olacak umarım :)

    Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da bir arkadaş daha eklenfi Cmt gonderiuorum canim:) buluşalım ama yine haftaya, beraber bi gıda paketi yaparız belki..

      Sil
  2. Ben yolluyorum o zaman kolimi bir arkadaşımınkiyle beraber, görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  3. tamam canım ben de yolluyorum benim için daha iyi olcak ,çünkü bendeki durumları biliosun önümüzdeki hafta da sanırım şehir dışına çıkıcam ,paketler en azından ulaşabildiği kadar ulaşsın.ben de en kısa zamanda yolluyorum paketi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum güzelim, hepimiz bir an önce ulassin istiyoruz...kızlar dört gözle bekliyorlarmis:/

      Sil
  4. Aaa valla bu habere sevindim :) Daha elime ulaşmayan paketler vardı.İnsanları arıyorum ay unuttum yarın, ay unuttum yarın. bugün kapılarına dayanıcam artık :D
    Önümüzdeki haftaiçi bende göndermişim olurum.
    Bu düşünceden dolayı tebrik edip hepinizi öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Goncacigim ınan çok zor organize etmek, herkesin arabası var mi o kolileri tasiyabilecekmi, taşıdı diyelkm o gün müsait mi ...ben de kendi çevremden 50 kişiye hergün telefon açıyorum..ama şansları yok yapicam diyenlerin yakasına yapisiyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Ya ben bi haftadir İstanbuldaydim ve ne bloga girebildim ne de yazi okuyabildim. Cok gec haberim olmasina ragmen bende yardimci olmak istiyorum. Ne zaman kargolanacak, ne zaman bulusulacak ve neler yollayacagiz bana da heber edin lutfen. Daha onceden gormedigim icin baya kotu hissediyorum kendimi simdi :/

    YanıtlaSil
  7. Canim olsun zaten şimdi bu hafta herkes kargosunu gönderiyor, bulusacaktik ama çoğu kisi uygun olamadı.haftaya buluşalım diyoruz beraberce yine bi şeyler göndeririz belki gıda..esyan varsa toparla dilersen ne zaman musaitsen gonderirsin.gormemeslikten gelmedigin için öpüyorum seni cokkk♥♡♥♡♥ buluşma durumunu ortak paydada ayarlariz..ama bu bahneyle biraraya gelelim..benim kendi çevremden de bu hafta değil ama haftaya bi şeyler yaparız diyenler var..2haftadır bu konu sözkonusu kızlari artık bekletmeyelim ve gönderelim dedik..gıda, kıyafet, makyaj her şey olabilir aslicigim...

    YanıtlaSil
  8. Ok, ben de o zaman pazartesi günü PTT Kargoya vereceğim kendi elimdekileri... Umarım işlerine yarar. Teşekkürler önayak olduğunuz için, sevgiler :)

    YanıtlaSil